Vacature Sales Manager

Ben jij altijd goed voorbereid? Bouw je snel aan persoonlijke relaties en heb je een hoge gunfactor? Heb je een “just do it” houding? Dan ben jij de Sales Manager die wij zoeken!

DE FUNCTIE

Wij bieden een uitdagende functie waarin gezamenlijke doelstellingen en het bepalen van de strategie voor Rhenus Logistics B.V. tot de verantwoordelijkheden behoort. Het ontwikkelen van een goede sales pitch, het beheren en uitbouwen van bestaande en nieuwe klanten, het analyseren van markt(-ontwikkelingen) en het volgen van de concurrent, zijn eveneens een onderdeel van de functie. Ben je bereid te reizen en bezoek je graag internationale beurzen en events? Krijg je energie van het aanspreken van klanten op diverse niveaus? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Herken je jezelf in de volgende functie-eisen?

  • Een afgeronde HBO opleiding logistiek en economie of commercie.
  • Relevante werkervaring binnen de markt van maritieme en haven gerelateerde logistiek
  • Ervaring met de verschillende breakbulk markten zoals staal, metalen en aluminium, project lading en/of offshore en het onderhouden van een uitgebreid netwerk.
  • Een team speler met een no-nonsens instelling, denken in oplossingen en goed kunnen luisteren.
  • Creatief, inventief en proactief.
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse
    taal in woord en geschrift.

WIE ZIJN WIJ

Rhenus Logistics B.V. is een onafhankelijk opererende breakbulk & heavylift terminal operator in de Rotterdamse haven met een terminal op de Maasvlakte en één in de Waalhaven. Met 120 collega’s verzorgen wij jaarlijks de op- en overslag van meer dan een miljoen ton lading en de voor-en achterland transporten hiervan. Rhenus Logistics B.V. in Rotterdam is onderdeel van Rhenus de wereldwijd opererende logistieke dienstverlener, die veel waarde hecht aan een professionele loopbaan- begeleiding en ontwikkeling van haar medewerkers.

Ondernemend denken en handelen, eigen ideeën en het inbrengen van oplossingen zijn eigenschappen die door ons altijd uitermate worden gewaardeerd. Collegialiteit, samenwerken en het leggen van interne connecties staan binnen onze organisatie hoog in het vaandel. DO IT WITH PASSION!

WAT BIEDEN WIJ

Wij bieden een uitdagende functie binnen een dynamische en internationaal opererende organisatie gekenmerkt door een positieve werksfeer en ruimte voor eigen inbreng, initiatief en groei. Uiteraard zijn bij ons de arbeidsvoorwaarden als leaseauto en alle benodigde hardware van toepassing op de functie

 

Vanessa-pieters-rhenus-logistics

Vanessa Pieters
HR Manager

More projects

Want to know more?

Get in touch for exciting job opportunities
Tel:
+31 (0)10 4400 466
Mob: +31 (0)6 2026 4396
Email: hrm@nl.rhenus.com